Központi telefonszám
Kozmetika
A szemöldök az arcon nagyon meghatározó.
Az egész arckaraktert befolyásolja. A szemöldök tetoválására ma már többféle módszer létezik. (satíros szemöldök, szálazott szemöldök, satírozott és szálazott szemöldök)
Kétség kívül a szem az egyik legérzékenyebb, legkényesebb része testünknek, éppen ezért a szemkontúr tetoválás szó már önmagában borzongatóan hat sokakban.
A szemet kiemelni, kihangsúlyozni azonban rendkívül előnyös, mutatós dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő, ha mást nem is, a szemét általában sminkeli. Azok közül pedig akik nem teszik ezt, sokan azért mondanak le róla, mert laikusként nem tudják szépen elkészíteni a sminket, nem tudnak szép kontúrt húzni.
A sminktetoválás kezdetétől a legnagyobb változás a szájtetoválás területén következett be. Míg régen a sötét színű, kontúros tetoválás volt kelendő, kijelenthetjük, hogy napjainkban ez már teljesen divatjamúlt. Ma a legszebb hatást a satírozással készült szájtetoválások adják.
 
 
Korrekciók
 
FONTOS!
Az árak egy korrekciót tartalmaznak!
A korrekciót kizárólag 3 hónapon belül tudjuk elvégezni!

A korrekció alkalmával:
- kijavítjuk az esetleges színbeli egyenetlenségeket
- ha szükséges kisebb formai igazítást végzünk
- szükség szerint lehet finoman módosítani a tetoválás színét
Előfordulhat, hogy nincsen szükség korrekcióra!
Ritkán előfordulhat, hogy plusz korrekciót igényel valaki, melynek költsége a munkától függően lehet: 5000-20000 Ft

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn