Központi telefonszám
Kozmetika
felső SzemkontúrÁr
Vékony, Szempillatő 35.000 Ft
Közép vastag 45.000 Ft
vastag 55.000 Ft
Alsó Szemkontúr 30.000 Ft
Szemkontúr Alsó + felső (együtt)
Ár
Vékony, Szempillatő 49.000 Ft
Közép vastag 59.000 Ft
Extra vastag 69.000 Ft
füstös szemhéjsatír felár 29.000 Ft

Az árak 3 hónapon belül tartalmazzák az egyszeri korrekció árát is.
Plusz korrekció 5000 - 20000 Ft - ig.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a máshol készült, illetve a mások által elrontott tetoválások javítását csak teljes áron, esetenként plusz költséggel tudjuk vállalni!

Kétség kívül a szem az egyik legérzékenyebb, legkényesebb része testünknek, éppen ezért a szemkontúr tetoválás szó már önmagában borzongatóan hat sokakban.
A szemet kiemelni, kihangsúlyozni azonban rendkívül előnyös, mutatós dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő, ha mást nem is, a szemét általában sminkeli. Azok közül pedig akik nem teszik ezt, sokan azért mondanak le róla, mert laikusként nem tudják szépen elkészíteni a sminket, nem tudnak szép kontúrt húzni.

szemkonturtetovalas

A tetoválásnál a szemet kontúrozni lehet a felső- és az alsó szemkontúr vonalban.
A felső kontúr már önmagában is mutatós, nem feltétlen kell az alsó kontúrt is meghúzni. Ez leginkább szemformától függ, illetve attól, hogy mi a vendég igénye, milyen hatást szeretne elérni. Az alsó kontúrt önmagában nem javasoljuk a felső kontúr nélkül, mert általában befejezetlen hatást kelt. Nagyon fontos, hogy milyen formában húzzuk meg a kontúrt, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban nyújtjuk a szemet optikailag. Csak abban az esetben előnyös, ha kifelé, illetve fölfelé nyújtjuk azt, a lefelé irányuló formák minden esetben előnytelenek.

A kontúrvonal vastagsága választható. A felső kontúr esetében lehet egészen vékony, ilyenkor csak a pillák közé kerül a tetoválás. Ez nagyon természetes hatású, egy laikus szinte észre sem veszi. Ez a típusú kontúr nagyon kiemeli a szemformát, a szemszínt (főleg világos szemeknél), és a szempillákat. Sokan azért szeretik, mert egyáltalán nem ad mesterkélt, kontúros hatást, mégis nagyon dekoratívan hat az arcon. Azonban lehet a konúrvonalat vastagabbra is tetoválni, a középvastag kontúrvonalakon keresztül egészen a tusvonal vastagságúig.
Fontos tudni, hogy a fekete festék sokkal később kopik ki a bőrből (8-10 év), mint a többi szín, ezért a formaválasztásnál figyelembe kell venni, hogy a nagyon karakteres formák egy idő után előnytelenné, vagy unalmassá válhatnak.

Az alsó szemkontúr tetoválás esetében a kontúrvonalak a szempillák közé, a szempillák vonalába kerülnek. A felső kontúrral ritkán kötjük össze, hiszen a felső kontúr kifelé-fölfelé, az alsó kontúr pedig oldalirányban kifelé irányul. Ha összekötjük azokat optikailag bezárhatja, kicsinyítheti a szemet.
Szemformától függően választható, hogy az alsó kontúrt végig, vagy csak félig húzzuk meg a szemhéjon, a fölső kontúrt érdemes minden esetben a szemzugig tetoválni.

Bár a szemkontúr tetoválástól sokan tartanak ugyan, könnyebbséget jelent, hogy rendkívül gyorsan elkészül, és a mai fejlett, modern érzéstelenítőkkel jól csillapítható a fájdalomérzet is.
A kozmetikai tetoválások közül a legtartósabb, ezért viselőik a legtovább élvezhetik a tetoválás nyújtotta előnyöket.

Szemkontúr tetoválás menete:

  • Megbeszéljük a lehetőségeket és igényeket.

  • Lefertőtlenítjük a bőrt.

  • Előrajzoljuk a kívánt formát és eldöntjük, hogy milyen vastagságú legyen a kontúr, illetve, hogy csak felül vagy alul is tetováljuk-e a szem kontúrvonalát.

  • Ha elkészült a végleges forma, megjelöljük azt, ami némi kellemetlenséggel jár ugyan (kb. fél perc), de így tudjuk garantálni, hogy a tetoválás pontosan a rajz vonalába kerüljön.

  • A jelölés után érzéstelenítjük a bőrfelületet, amihez egy speciális, ép bőrön át is felszívódó készítményt használunk. A hatóidő elteltével (kb. 20-25 perc) megkezdjük a pigmentációt.

  • A művelet általában inkább kellemetlen, mint fájdalmas és többnyire nagyon gyorsan elkészül. A felső szemkontúr tetoválás oldalanként kb. 10-15 perc, az alsó kontúr kb. 10 perc, ha minden rendben zajlik.

  • A szemkontúr tetoválást követően minden esetben hideg borogatást alkalmazunk, illetve jegeljük a megduzzadt területet.

  • Az otthoni ápolásnál számítani kell 1-2 napig tartó duzzanatra, ezen idő alatt szükséges a szem környékének hűsítése, nyugtatása. Vékony sebréteg képződik a szemkontúr vonalon, melyet szemkenőccsel lehet ápolni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A seb 1 héten belül lepereg a bőrfelületről.

  • 1 hónap múlva minimális korrekció esedékes (lásd: szemöldöktetoválás menete), de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nincs szükség igazításra és már az első alkalommal tökéletesen sikerül a pigmentáció.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn