Központi telefonszám
Kozmetika
Felső szemkontúrNormál ÁrKedvezményes Ár
Vékony, szempillatő
Füstös kotúr felár
45.000 Ft
+10.000 Ft
39.000 Ft
+10.000 Ft
Középvastag
Füstös kotúr felár
55.000 Ft
+10.000 Ft
45.000 Ft
+10.000 Ft
Vastag
Füstös kotúr felár
65.000 Ft
+10.000 Ft
55.000 Ft
+10.000 Ft
Alsó Szemkontúr 30.000 - 45.000 Ft 25.000 - 40.000 Ft 
Szemkontúr Alsó + felső (együtt)Normál ÁrKedvezményes Ár
Vékony, szempillatő
Füstös kotúr felár
59.000 Ft
+10.000 Ft
49.000 Ft
+10.000 Ft
Középvastag
Füstös kotúr felár
69.000 Ft
+10.000 Ft
59.000 Ft
+10.000 Ft
Vastag
Füstös kotúr felár
79.000 Ft
+10.000 Ft
69.000 Ft
+10.000 Ft
Szemhéjsatír 29.000 Ft  

Az árak 3 hónapon belül tartalmazzák az egyszeri korrekció (kontroll) árát is!
Plusz korrekció (a tetoválást követően max.4 hónapig) 9000-25000 Ft.
Lézeres Tetoválás Eltávolítás 10.000 Ft.-tól

FONTOS!
A kedvezményes ár, a szalonunkban készült sminktetoválások fríssítésére vonatkozik!
A máshol készült sminktetoválások megújítását normál áron vállaljuk,esetenként plusz javítási költséggel!
Az árak egy korrekciót tartalmaznak!
A korrekciót kizárólag 3 hónapon belül tudjuk elvégezni!

Kétség kívül a szem az egyik legérzékenyebb, legkényesebb része testünknek, éppen ezért a szemkontúr tetoválás szó már önmagában borzongatóan hat sokakban.
A szemet kiemelni, kihangsúlyozni azonban rendkívül előnyös, mutatós dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő, ha mást nem is, a szemét általában sminkeli. Azok közül pedig akik nem teszik ezt, sokan azért mondanak le róla, mert laikusként nem tudják szépen elkészíteni a sminket, nem tudnak szép kontúrt húzni.

A tetoválásnál a szemet kontúrozni lehet a felső- és az alsó szemkontúr vonalban.
A felső kontúr már önmagában is mutatós, nem feltétlen kell az alsó kontúrt is meghúzni. Ez leginkább szemformától függ, illetve attól, hogy mi a vendég igénye, milyen hatást szeretne elérni. Az alsó kontúrt önmagában nem javasoljuk a felső kontúr nélkül, mert általában befejezetlen hatást kelt. Nagyon fontos, hogy milyen formában húzzuk meg a kontúrt, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban nyújtjuk a szemet optikailag. Csak abban az esetben előnyös, ha kifelé, illetve fölfelé nyújtjuk azt, a lefelé irányuló formák minden esetben előnytelenek.

A kontúrvonal vastagsága választható. A felső kontúr esetében lehet egészen vékony, ilyenkor csak a pillák közé kerül a tetoválás. Ez nagyon természetes hatású, egy laikus szinte észre sem veszi. Ez a típusú kontúr nagyon kiemeli a szemformát, a szemszínt (főleg világos szemeknél), és a szempillákat. Sokan azért szeretik, mert egyáltalán nem ad mesterkélt, kontúros hatást, mégis nagyon dekoratívan hat az arcon. Azonban lehet a konúrvonalat vastagabbra is tetoválni, a középvastag kontúrvonalakon keresztül egészen a tusvonal vastagságúig.
Fontos tudni, hogy a fekete festék sokkal később kopik ki a bőrből (8-10 év), mint a többi szín, ezért a formaválasztásnál figyelembe kell venni, hogy a nagyon karakteres formák egy idő után előnytelenné, vagy unalmassá válhatnak.

Az alsó szemkontúr tetoválás esetében a kontúrvonalak a szempillák közé, a szempillák vonalába kerülnek. A felső kontúrral ritkán kötjük össze, hiszen a felső kontúr kifelé-fölfelé, az alsó kontúr pedig oldalirányban kifelé irányul. Ha összekötjük azokat optikailag bezárhatja, kicsinyítheti a szemet.
Szemformától függően választható, hogy az alsó kontúrt végig, vagy csak félig húzzuk meg a szemhéjon, a fölső kontúrt érdemes minden esetben a szemzugig tetoválni.

Bár a szemkontúr tetoválástól sokan tartanak ugyan, könnyebbséget jelent, hogy rendkívül gyorsan elkészül, és a mai fejlett, modern érzéstelenítőkkel jól csillapítható a fájdalomérzet is.
A kozmetikai tetoválások közül a legtartósabb, ezért viselőik a legtovább élvezhetik a tetoválás nyújtotta előnyöket.

Szemkontúr tetoválás menete:

  • Megbeszéljük a lehetőségeket és igényeket.

  • Lefertőtlenítjük a bőrt.

  • Előrajzoljuk a kívánt formát és eldöntjük, hogy milyen vastagságú legyen a kontúr, illetve, hogy csak felül vagy alul is tetováljuk-e a szem kontúrvonalát.

  • Ha elkészült a végleges forma, megjelöljük azt, ami némi kellemetlenséggel jár ugyan (kb. fél perc), de így tudjuk garantálni, hogy a tetoválás pontosan a rajz vonalába kerüljön.

  • A jelölés után érzéstelenítjük a bőrfelületet, amihez egy speciális, ép bőrön át is felszívódó készítményt használunk. A hatóidő elteltével (kb. 20-25 perc) megkezdjük a pigmentációt.

  • A művelet általában inkább kellemetlen, mint fájdalmas és többnyire nagyon gyorsan elkészül. A felső szemkontúr tetoválás oldalanként kb. 10-15 perc, az alsó kontúr kb. 10 perc, ha minden rendben zajlik.

  • A szemkontúr tetoválást követően minden esetben hideg borogatást alkalmazunk, illetve jegeljük a megduzzadt területet.

  • Az otthoni ápolásnál számítani kell 1-2 napig tartó duzzanatra, ezen idő alatt szükséges a szem környékének hűsítése, nyugtatása. Vékony sebréteg képződik a szemkontúr vonalon, melyet szemkenőccsel lehet ápolni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A seb 1 héten belül lepereg a bőrfelületről.

  • 1 hónap múlva minimális korrekció esedékes (lásd: szemöldöktetoválás menete), de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nincs szükség igazításra és már az első alkalommal tökéletesen sikerül a pigmentáció.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn